Indonesian Island Retreat

For this project, our client wanted to create the feel of Bali in their backyard but have the pool house/cabana double as a tennis pavilion.

The homeowner created a custom stain for the Western Red Cedar out of vinegar and steel wool. The synthetic pavers used on the floor are stamped with a woodgrain to provide a natural look and are ideal for outdoor spaces — since they are weather resistant. The same flooring was used around the pool terrace to connect the two areas visually.

The open design of this pool house makes you feel like you are outdoors, yet it provides all the comforts of being in your home. A niche was cut out of the fireplace wall to integrate the TV into the living space seamlessly. The entire outdoor kitchen with a custom hood and a large dining table allows for easy entertaining.